Facebook! LinkedIn


Wie zijn wij?

Wouterse installatie & onderhoud is een lokale installateur met hart voor de klant.

Klanttevredenheid, duurzaamheid en betrouwbaarheid zijn een paar speerpunten welke bij ons hoog in het vaandel staan. Wij zijn tot tien uur `s avonds bereikbaar om u van dienst te zijn. Naast deze klantgerichte houding heerst er bij Wouterse installatie & onderhoud echt passie voor het vak.

Naast een goed en veilig werkende installatie is comfort erg belangrijk. U staat er misschien niet vaak bij stil maar temperatuur (niet alleen van de lucht maar ook van de muur, vloer en plafond), luchtvochtigheid, CO2, ventilatie etc. bepalen voor een erg groot deel of u zich behaaglijk voelt in uw woning. Ook is een zuinige cv-installatie niet alleen beter voor uw portemonnee, maar tevens erg belangrijk voor het klimaat.

Wanneer we allemaal een klein steentje bijdragen kan onze volgende generatie ook nog van deze aardbol genieten. Kortom; een goede servicebeurt is van wereldbelang.

Tijdens een onderhoudsbezoek wordt er dan ook verder gekeken dan alleen de werking van de ketel. Het voordeel van een kleine installateur als wij, is dat u altijd weet wie u aan de lijn heeft en wij kennen u als klant ook echt. Wij hebben korte lijnen, wat ruis in de communicatie voorkomt.

De persoon die bij u thuis komt voor een adviesgesprek en u eventueel een ketel verkoopt, komt ook de ketel monteren, onderhouden en als er een storing optreedt, deze ook komt oplossen. Wij zijn een jong bedrijf wat vol zit met enthousiasme om u van dienst te zijn.

 Direct regelen!