Facebook! LinkedIn


Onderhoud en Storing?

Wanneer u nu een abonnement afsluit dan krijgt u een gratis keuring van uw gasleiding t.w.v. €120 cadeau.
Wel zo prettig om te weten dat uw gasleiding veilig is!


per maandper jaar


ToestelBasisStandaardLuxe (all in)BasisStandaardLuxe (all in)los/éénmalig
cv- /combiketel€ 5,50€ 7,50€ 11,-*-€ 89,50€ 135,-*€ 75,-
MV-unit€ 1,-€ 2,--€ 11,-€ 22,--€ 20,-
MV-unit met kanalen€ 3,50€ 4,50-€ 37,50€ 49,50-€ 120,-**
WTW-unit€ 4,50€ 6,--€ 53,-€ 70,--€ 65,-

Genoemde prijzen zijn incl. BTW
* All in t/m het 10e jaar af te sluiten, doorlopend t/m het 15e jaar.
** Genoemde prijs is reiniging met borstel, indien er reinigingspoeder vereist is (vette kanalen) komt
hier slechts €60,- bij, dit in overleg met u.

 Direct regelen! 

Het lijkt zo vanzelfsprekend dat uw woning in de winter lekker warm is en dat er warm water uit de kraan komt wanneer u dit wilt. Dit is echter niet zo vanzelfsprekend als het lijkt. Een combi-ketel heeft gemiddeld 1500 tot 2000 branduren per jaar. Het is daarom belangrijk om uw cv-ketel periodiek te laten onderhouden, niet alleen om storingen te voorkomen maar ook om onverwachts hogen kosten te mijden of om te voorkomen dat uw cv-ketel ongemerkt steeds meer energie gaat verbruiken.

Wouterse installatie & onderhoud voert het onderhoud uit volgens de voorschriften van de fabrikant, maar wij hebben daarnaast aanvullingen die wij onszelf opleggen. Meten is weten, daarom maken wij altijd een rookgasanalyse en meten de gasvoordruk. Wij controleren de cv-waterdruk en vullen indien nodig bij, reinigen het sifon, reinigen indien nodig de warmtewisselaar rookgaszijdig, inspecteren de rookgasafvoer, stellen de gasdruk en gas- /luchtverhouding af en controleren op lekkages.

Een storing is voor u heel vervelend, voor ons is het een kans om te laten zien waar wij voor staan en onze mooie beloftes waar te maken. Heeft u een onderhoudscontract dan betaalt u bij een storing geen voorrijkosten en geen arbeidsloon. Alleen indien er eventueel materiaal vervangen dient te worden, brengen wij de kosten van dit materiaal in rekening. Uiteraard altijd in overleg met u. Als abonnee ontvangt u ook nog eens 10% korting op het materiaal.
Zo kunt u onbezorgd de winter door.

Er zijn 3 onderhoud- en servicepakketten:

Basis: eens in de twee jaar onderhoud. Indien tussentijdse storing dan geen voorrijkosten alleen arbeidsloon + materiaal.
Standaard: eens per jaar onderhoud. Indien tussentijdse storing dan geen voorrijkosten en geen arbeidsloon alleen materiaal.
Luxe: eens per jaar onderhoud. Indien tussentijdse storing dan geen voorrijkosten, geen arbeidsloon en materiaalkosten tot een maximum bedrag van €300,- per jaar.

Kanalen reinigen: dit gebeurd 1x per 4 jaar. Buiten een onderhoudscontract kost kanalen reinigen €120,-

̽ MV-unit alleen in combinatie met een onderhoudscontract op een cv/combiketel mogelijk.